Jammergenoeg was vandaag mijn allerlaatste vakantiedagje vooraleer de eindsprint begint :'(
Dat was dus hét excuus om nog eens goed te ontspannen en lekker te smikkelen!
Op zondag eet bijna iedereen taart met een 'goei jat' koffie bij en ik stond op met goesting in briochetaart!
Een echte Limburgse klassieker kan natuurlijk niet ontbreken uit mijn lijst met receptjes.
Vooral niet vermits het mijn 'all time favorite' onder de taarten is! :-)
Dus hou u vast aan de takken van de bomen, hier is het recept van creme-knubbelkes vlaai!
INGREDIËNTEN:
1 gistdeeg-taartbodem (kijk hier voor het recept)
1 pakje puddingpoeder
500 ml soja-melk
100 g soja-boter
200 g bloem
200 g potsuiker
Ik had al lang niets meer in de oven geschoven...
Eerste oorzaak zijn natuurlijk de examens.
En daarna stak ik nog een weekje in bed met de griep :-/
Maar nu heb ik nog 1 week vakantie, dus tijd om mijn bak-achterstand in te halen! :-)