INGREDIËNTEN:
140g sojaboter
200g suiker
4 eieren
200g zelfrijzende bloem
1 pakje vanillesuiker
2tl speculooskruiden
1tl nootmuskaatpoeder
Verwarm de oven voor op 175°C.
Vul een muffinbakblik met papieren vormpjes.
Met een elektrische klopper maak je de boter mals, doe er dan de suiker en de vanillesuiker bij en klop enkele minuten door tot een lucthig mengsel.
Dan 1 voor 1 de eieren erdoor kloppen.
En tenslotte de bloem en de kruiden erdoor mengen.
Met een ijsschep vul je de muffinvormpjes voor 4/5.
Plaats het bakblik in de oven en bak de cupcakes gaar in 20-25 minuten.
Prik nog even met een breinaald ter controle en haal ze uit de oven.
Laat 5 minuutjes staan in het bakblik en haal dan pas de cupcakes uit het blik om verder af te koelen op een roostertje.
Als de cupcakes volledig afgekoeld zijn kan je ze versieren met rolfondant.
Bestrijk ze dan eerst met een dun laagje creme beurre en versier naar keuze met rolfondant.
Maar ook zonder versiering zijn ze al lekker hoor! :-)
Lots of smikkel-love,
Geen opmerkingen:
Een reactie posten