Dus waarom niet het beste van 2 werelden combineren?
Het is behoorlijk zoet, maar dat kan er wel in bij mij.
Een sterke tas koffie erbij en dat zoete is meteen gebroken :)
INGREDIËNTEN:
1 x Hasseltse speculoos
150 g zwarte chocolade, in stukjes gehakt
Bereid het speculoos-deeg zoals in het recept, kneed er de chocoladestukjes door.
Laat het deeg, afgedekt, een nacht rusten op een koele plaats.
De oven voorverwarmen op 175°C. Bakplaat bedekken met bakpapier.
Van het speculaasdeeg rol je bolletjes van gelijke grootte.
Koekjes op bakplaat leggen, met 2 à 3 cm tussen de koekjes, en druk ze een beetje plat met je handpalm.
Bak af in 20 minuten.
Laat afkoelen op een roostertje en bewaar dan in een koekendoos.
Ze zijn op zich zacht genoeg om zo op te eten, maar als je ze in koffie sopt smaken ze net dat ietsje beter ;-)
Lots of smikkel-love,
Geen opmerkingen:
Een reactie posten