Met andere woorden een perfect snackje voor onderweg of om mee te nemen naar school.
INGREDIËNTEN:
110 g pecannoten15 g kokospoeder
30 g amandelpoeder
1 el + 1 tl citroensap
70 g suiker
1 eiwit, licht opgeklopt
Vermaal de pecannoten samen met de suiker tot een kruimelig mengsel in de food processor.
Meng er de kokos, amandel en het citroensap door.
Breng het mengsel over in een kleine kom en meng er het licht opgeklopte eiwit door.
Plaats minstens 2 uur afgedekt in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 180°C. Bedek een bakplaat met bakpapier.
Maak een 15-tal bolletjes van het deeg en druk ze wat plat op de bakplaat.
Bak goudbruin in 15-20 minuten.
Laat afkoelen op een roostertje, bestrooi eventueel met wat poedersuiker en klaar is Kees!
Lots of smikkel-love,
Geen opmerkingen:
Een reactie posten