Alsof het sociale isolement nog niet voldoende is, kan je soms alleen maar oud brood in huis kan vinden. Dan baal je natuurlijk eens zo hard.
Kan voor 1 keer eens niet alles tegenzitten?!? :-(
Nu geef ik jullie dé oplossing!
Ieders mama maakte dat vroeger wel eens: verloren brood ofte wentelteefjes.
Yummie! En nog eens gemakkelijk te maken ook! :)
Als je echt veel zin hebt in verloren brood, maar geen oud brood in huis hebt, kan je het natuurlijk ook met vers brood doen ;-)
INGREDIËNTEN:
oud brood, in schijven
2 eieren
scheut hazelnootmelk
sojaboter of wat olie om de pan in te vetten
suiker naar keuze
Kluts de eitjes los met een scheut melk.
Zet een pan op het vuur, laat warm worden en smelt er wat boter in.
Dop je brood langs beide kanten in het eiermengsel en leg in de hete pan.
Laat langs beide kanten goudbruin bakken en haal ze dan uit de pan.
Serveer op een bordje, strooi er wat suiker (ik heb liefst rietsuiker of kandijsuiker, want die kraken zo lekker tussen je tanden) op en laat het smaken!
Lots of smikkel-love,
Sorry Djoelie, dat er alleen maar oud brood in huis was... ;-)
BeantwoordenVerwijderenmijn moeder maakte dat al in de jaren 1955/1960 maar met beschuiten ,ook met suiker naar keuze ,wij vonden dat heel lekker,
BeantwoordenVerwijderen