INGREDIËNTEN:
500g zelfrijzende bloem
325g kandijsuiker
250g sojaboter
2 eieren
100g amandelen, fijngehakt
1el speculaaskruiden
2tl kaneelpoeder
325g kandijsuiker
250g sojaboter
2 eieren
100g amandelen, fijngehakt
1el speculaaskruiden
2tl kaneelpoeder
De droge ingrediënten voor de speculoos samen mengen.
Boter en geklutste eieren erbij en het geheel kneden tot een glad deeg.
Laat het deeg een nacht rusten in de koelkast.
De oven voorverwarmen op 175°C.
Bakplaat bedekken met bakpapier.
Boter en geklutste eieren erbij en het geheel kneden tot een glad deeg.
Laat het deeg een nacht rusten in de koelkast.
De oven voorverwarmen op 175°C.
Bakplaat bedekken met bakpapier.
Speculaasdeeg uitrollen tot 1 à 2 cm dik en
verschillende vormen uitsteken.
Koekjes op bakplaat leggen, met 2 à 3 cm tussen de
koekjes.
Bak af in 20 minuten.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten